Skip to content

Komplex informatikai fejlesztés a Huszár Kft.-nél

Kedvezményezett neve: Huszár Szerszám- és Készülékgyártó Kft.
Projekt címe: Komplex informatikai fejlesztés a Huszár Kft.-nél.
Szerződött támogatás összege 5.192.038 Ft
Támogatás mértéke: 39,98%

Projekt tartalmának bemutatása:

Bevezetésre kerülő modulok:
Telepített: Vállalati CRM, értékesítési terület, Gyártási terület, Humán erőforrás menedzsment, Kontrolling és döntéstámogatás, Beszerzés és logisztika, Pénzügyi, számviteli terület, Munkafolyamat-irányítási rendszer (Work-flow) modul, Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer. A korszerű management eszközöket biztosít, hogy a termék portfóliónkat eredményesen és gazdaságosan fenntarthassuk, támogatja a dokumentumok elektronikus tárolását, iktatását, verziókezelését. Lehetővé teszi a csoportos munkavégzést, segítse a cég vezetőit bizonyos adatok biztosításával a döntéshozatalban, támogatja a beszerzést, a megrendelési folyamatokat, támogatja a cég ügyfeleinek és munkavállalóinak adatainak egységes felületen lévő kezelését. A rendszerrel növelni tudjuk hatékonyságunkat és vevőink körét. A webáruház és online fizetési modullal egy új értékesítési csatornát fogunk nyitni.

Projekttermékek:
Az igényfelmérés, tanácsadás szakaszában történik meg az igényfelmérés, valamint a célok meghatározása, melyből elkészítésre kerül a rendszer terve, majd a rendszer pontos specifikációja – Rendszerterv, Modulok specifikációja.

A megvalósítás szakaszában zajlik a specifikációban meghatározott funkciók kifejlesztése, valamint a rendszer kinézetének (skin) kialakítása – Arculati kézikönyv a designál, béta verzió átadása a modulfejlesztésnél. A tesztelés fázisában mind először a fejlesztő cég végez tesztelést, majd az ügyfél teszteli a rendszert próbaadatokkal – Tesztelési jegyzőkönyv.

Az átadást és üzembe helyezés tartalmazza az adatok feltöltését és migrálását más rendszerekből – Adatfeltöltési jegyzőkönyv. A rendszer oktatása és képzése a cég alkalmazottainak – oktatási jelenléti ívek aláírva, oktatási tematika, Felhasználói kézikönyv átadása. Éles üzem indítása – teljesítési igazolás és átadás-átvételi jegyzőkönyvek.

Üzemi eredmény növekedése: az integrált vállalatirányítási rendszer hozzájárul cégünk versenyképességének növeléséhez, így az üzemi eredményünk minimum 25%-os növekedésére számítunk magasabb árbevétel mellett. A rendszer használatát hosszú távra tervezzük, de minimum a fenntartási időszak végéig üzemeltetjük a
bevezetett modulokat. A létszámunkat nem érinti a fejlesztés. A fejlesztő céggel kötött megállapodás tartalmazza részükre a rendszer
oktatását és a rendszer support szolgáltatást.

Projekt befejezési dátuma: 2022.09.30.
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2020-02174