Skip to content
Bemutatkozás

Cégünk több mint 20 éves fennállása során a megrendelői igények teljes körű kielégítését és a legmagasabb minőség elérését tűzte ki céljául. Ennek érdekében folyamatos technológiai fejlesztésekkel, munkatársaink mind magasabb képzettségével és gépparkunk növelésével igyekszünk megteremteni a fenntartható fejlődés feltételeit.

A mai változó piaci viszonyok mellett a versenyképesség megőrzésének legfőbb eszköze a rugalmasság és a sokoldalúság. Cégünk egyaránt képes egyedi, és szériális megrendelések teljesítésére, akár extra nagy mérettartományokban is. Ahogy azt nevünk is mutatja fő profilunk a szerszám, és készülékgyártás mely területen belül a tervezéstől a komplett kivitelezésig vállaljuk a munkák elvégzését. Megbízhatóságunkat jól tükrözi üzleti partnereink megelégedettsége, és hosszú évekre visszanyúló kapcsolata.

Gépparkunk kialakításakor elsődleges szempont volt a sokoldalúság megteremtése. Ennek tükrében egy fedél alatt tudjuk elvégezni az előkészítő munkálatokat, esztergálást, marást, köszörülést szikraforgácsolást, hegesztést, és mindezeket igen széles mérettartományban.

Cégünk rendelkezik a Visio elnevezésű komplex vállalatirányítási rendszerrel is, melynek feladata elektronikus úton követni és irányítani az alkatrészek gyártási folyamatát, az alapanyag bekerülésétől a késztermék leszámlázásáig. Így biztosítjuk az ISO 9001:2001 minőségbiztosítási szabvány által megkövetelt adminisztrációt, és akár állandóan percre kész információval tudunk szolgálni a partnerinknek megrendelésük állapotáról.

Üzleti szemléletünk meghatározó részét képezi dolgozóink munkájának elismerése, erkölcsi és anyagi megbecsülése.

Kiemelten fontosnak tartjuk környezetünk megóvását, melynek érdekében számos intézkedést eszközöltünk. Köztük az ipari hulladékok teljes körű újrahasznosítását, a kommunális hulladék szelektálását, illetve alternatív energiaforrások integrálását üzemünk infrastruktúrájába.