Skip to content
Erősségeink

Milyen előnyökben részesül, ha minket választ?

Számos szerszámgyártással és fémmegmunkálással foglalkozó cég tevékenykedik a piacon, így nem könnyű megtalálni a megfelelőt. Szeretnénk megkönnyíteni és meggyorsítani a döntést az ön számára, ezért felsorolunk néhány előnyt, amelyeket élvezhet, ha minket választ.

Egyetlen egy, de több ezer darabot is rendelhet

Munkák tekintetében igen rugalmasak vagyunk.

Garantáljuk termékeink minőségét

2004-óra rendelkezünk ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszerrel

Széles mérettartomány áll a rendelkezésünkre

Legnagyobb megmunkálási tartományunk 2250x2200x800 mm

Időt spórol a rendelés állapotának ellenőrzésével

Saját fejlesztésű komplex ügyviteli rendszerünk lehetővé teszi, hogy partnereinket azonnal tájékoztatni tudjuk megrendelésük állapotáról.

Szerszámok, készülékek és egyedi célgépek tervezése és gyártása

Mi nem csak egy tervező iroda, és nem csak egy alkatrész gyártó vállalt vagyunk. A jóváhagyott terveket házon belül meg is tudjuk valósítani.

Terveinkre garanciát vállalunk

Átadás előtt pneumatikus és hidraulikus készülékeinket nyomáspróbázzuk, vezérlésüket leteszteljük. Ezekhez igény esetén műbizonylatot is adunk.

A teljes gyártási folyamat egy kézben összpontosul

A megmunkálási eljárások széles tárházával rendelkezünk. Esztergálás, marás, köszörülés, szikraforgácsolás, lakatos munkák. Jól felépített beszállítói körünknek köszönhetően minden más nálunk nem járatos eljárásra is tudunk hatékony megoldást kínálni megrendelőink számára

Nem károsítjuk környezetünket

A nálunk keletkező hulladékokat teljes egészében újrahasznosítjuk, üzemünk környezetét parkosítottuk, fűtési rendszerünket pedig napkollektorokkal egészítettük ki.